SSL сертификати

Регистрация и инсталиране на SSL сертификати


Поддръжка на SSL в Контролния панел.

Видът на сертификата, който Ви трябва, зависи много за обема на трафика, който сайта ви обработва всеки ден. Изберете евтин сертификат, ако имате ограничен интернет трафик и изберете напълно потвърден или утвърден сертификат за установяване на по-голямо доверие.

PositiveSSL е един от най-популярните и евтини SSL сертификати в индустрията. Сертификатът PositiveSSL е идеалният избор за уеб сайтове, където доверието вече е създадено и проверка на организацията не е необходима. Той е подходящ за сайтове за  електронната търговия с нисък обем на трафик. 
Цена 39 лв./година
* Изисква статично IP

EssentialSSL е евтино сертификат за проверка на домейн, който е подходящ за малки и средни предприятия. В cerificate обикновено се издава за минути и не включва документация. Всяка EssentialSSL сертификат се предлага с безплатен Comodo печат. 
Цена 99 лв./година 
* Изисква статично IP

EssentialSSL Wildcard cetificate е с висока стойност за малките и средни предприятия. Сертификата обикновено се издава за минути. Тъй като това е wildcard сертификат, може да осигури неограничен брой поддомейни на същото име на домейн бързо и лесно. Един EssentialSSL Wildcard сертификат, издаден на *. yourdomain.com е валиден за:  www.yourdomain.com,  secure.yourdomain.com, mail.yourdomain.com и т.н. 
Цена 399 лв./година
* Изисква статично IP