ASPHOSTBG.NET най-добрата Windows хостинг услуга в БГ

най-новите Microsoft технологии


Създадена 2008 година

Научи повече...
 Този уебсайт и услугите, които предлага е контролиран и управляван от АСПХОСТБГ ООД от неговото управление в България под наименованието "ASPhostBG". 
Офис Русе, ул. Цар Асен 26, вх.Б, тел. 0886771638
 
Условия за използване 
Политики за ползване на услугите
Техническа подръжка
Защо с нас?
Мнения на клиенти

АСПХОСТБГ ООД е сформирана през 2008 г. с екип на много успешни и доказани ветерани в индустрията с намерение за предоставяне на най-добрата платформа в Windows хостинг. Средно нашите служители имат над 4 години опит и са подкрепени от управителите с над 10 години опит в Windows технологиите. Комбинирайки това знание с приятелски настроен персонал и отзивчиво управление се получава високо оценен технологичен екип по поддръжката. С растящата нужда от достъпен хостинг, компанията предоставя услугата с най-големи възможности за Windows хостинг на цена, където всеки може да си позволи да бъде част от World Wide Web.

АСПХОСТБГ постига най-добрата Windows хостинг услуга, чрез осигуряване на безопасен, надежден и ефективен процес за създаване на присъствие в Интернет. Той се контролира 24/7 за всяка необичайна активност и непрекъснато се съпоставят параметрите. Това позволява веднага да се реагира на краткосрочни проблеми, както и оптимално да расте нашата система. Оставайки верни на тази технология и концепция толкова години ни позволи да предложим регистрация на домейни и уеб хостинг на високо ниво, което превъзхожда нашите конкуренти по професионализъм и сигурност.
Ние винаги се стремим да предлагаme най-новите технологии, като същевременно се защитава стабилността на нашата инфраструктура.

Ние сме много уверени в нашите продукти и услуги. Ние осигуряваме бърза, надеждна и цялостна услуга, в която ние вярваме, че вие ще бъдете напълно удовлетворени. Нашата история е бизнес и технологии - и ние винаги търсим нов софтуер, хардуер и методи, за да доокомплектоваме нашите съществуващи инструменти. Тя е не само въпрос на бизнес, а въпрос на гордост за нашия опитен персонал.
В действителност, ние приемаме и предложения от клиенти и след официалната им оценка, допълваме функционалността на всички наши сървъри.

Когато започнахме през 2008 г., ние направихме нашия избор като избрахме Windows хостинг, за да осигурим най-високо ниво на техническа помощ, удовлетвореността на клиентите и качеството на услугите в уеб хостинг индустрията. Благодарение на този избор да бъдем най-добрите, ние  бяхме възнаградени с изключително лоялни и с нарастващ брой клиенти.
 
 Заплащането на акаунта Ви можете да извършите по следните начини:

1. Използвайки системата ePay.bg
    * Тук можете да платите и с Borika, Maestro, Maestro card i VIZA

въведете сумата например: 84
  * Сумата за която искате да се добави към Вашия акаунт

въведете основание за плащане
  * за основание пишете: номера на проформата или емайла, с който сте се регистрирали

и кликнете тук за да платите

2. По банкова сметка на: 


АСПХОСТБГ ЕООД 
IBAN BG91 UNCR 7000 1506 8494 91
UniCredit Bulbank UNCRBGSF
  * за основание пишете: номера на проформата или емайла, с който сте се регистрирали. Ако не можете да въведете "@" сложете "."

3. Плащане чрез EasyPay 
За да ползвате тази услуга, не е необходима предварителна регистрация. Плащането се извършва в брой, на момента в чентровете на EasyPay.
1. Заявявате на гишето, че желаете да преведете сума в полза на ASPhostBG КИН 1902662963 в ePay.bg
2. Заявявате на служителя сумата на превода, основание на плащане: номера на проформата или емайла, с който сте се регистрирали.
3. Сумата на превода се заплащат в брой или чрез Дебитна/Кредитна карта на служителя на гишето.
Информация за центровете, можете да намерите на този адрес http://easypay.bg/?p=centrove


4. Плащане с наложен платеж 
При направена заявка от Ваша страна и заявено желание за ползване на услугата за плащане наложен платеж, фактурата Ви ще се достави от куриер, на който ще заплатите дължимата сума. Ще бъдете уведомени предварително за изпращането на фактурата и очаквания час на доставката до Вашата врата.
* Не плащайте нищо, ако не сте заявили тази услуга и не сте се уговорили за нея предварително с нашите служители.
Колко ще ми струва? Получателя заплаща куриерската услуга на стойност 5.70 лева плюс 2% от наложения платеж.


5. Paypal     mssql 2005 hosting

въведете сумата EUR например: 4.25
  * Сумата за която искате да се добави към Вашия акаунт
  * 1 EURO = 1.95 лв.
 
 
въведете основание за плащане
  * за основание пишете: номера на проформата или емайла, с който сте се регистрирали

и кликнете тук за да платите

При добавяне на нов план получавате проформа фактура за избрания хостинг план или домейн. При заявено желание получавате на емайл реална фактура, а при поискване на хартиен оригинал, допълнително я изпращаме препоръчано с Български пощи на заявен от Вас адрес.
 

ASPhostBG хостинг Поддръжка телефон
Телефон:
+359886771638
Работно време:
Всеки ден 9:00 до 20:00

ASPhostBG хостинг Продажби
Телефон:
+359886771638
Работно време:
Понеделник - Петък 9:00 до 17:00

ASPhostBG хостинг Плащания
Телефон:
+359886771638
Работно време:
Понеделник - Петък 9:00 до 17:00

ASPhostBG е собственост на АСПХОСТБГ EООД.