ASPHOSTBG.NET най-добрата Windows хостинг услуга в БГ

най-новите Microsoft технологии


Създадена 2008 година

Научи повече...
 Този уебсайт и услугите, които предлага е контролиран и управляван от АСПХОСТБГ ООД от неговото управление в България под наименованието "ASPhostBG". 
Офис Русе, ул. Цар Асен 26, вх.Б, тел. 0886771638
 
Условия за използване 
Политики за ползване на услугите
Техническа подръжка
Защо с нас?
Мнения на клиенти

АСПХОСТБГ ООД е сформирана през 2008 г. с екип на много успешни и доказани ветерани в индустрията с намерение за предоставяне на най-добрата платформа в Windows хостинг. Средно нашите служители имат над 4 години опит и са подкрепени от управителите с над 10 години опит в Windows технологиите. Комбинирайки това знание с приятелски настроен персонал и отзивчиво управление се получава високо оценен технологичен екип по поддръжката. С растящата нужда от достъпен хостинг, компанията предоставя услугата с най-големи възможности за Windows хостинг на цена, където всеки може да си позволи да бъде част от World Wide Web.

АСПХОСТБГ постига най-добрата Windows хостинг услуга, чрез осигуряване на безопасен, надежден и ефективен процес за създаване на присъствие в Интернет. Той се контролира 24/7 за всяка необичайна активност и непрекъснато се съпоставят параметрите. Това позволява веднага да се реагира на краткосрочни проблеми, както и оптимално да расте нашата система. Оставайки верни на тази технология и концепция толкова години ни позволи да предложим регистрация на домейни и уеб хостинг на високо ниво, което превъзхожда нашите конкуренти по професионализъм и сигурност.
Ние винаги се стремим да предлагаme най-новите технологии, като същевременно се защитава стабилността на нашата инфраструктура.

Ние сме много уверени в нашите продукти и услуги. Ние осигуряваме бърза, надеждна и цялостна услуга, в която ние вярваме, че вие ще бъдете напълно удовлетворени. Нашата история е бизнес и технологии - и ние винаги търсим нов софтуер, хардуер и методи, за да доокомплектоваме нашите съществуващи инструменти. Тя е не само въпрос на бизнес, а въпрос на гордост за нашия опитен персонал.
В действителност, ние приемаме и предложения от клиенти и след официалната им оценка, допълваме функционалността на всички наши сървъри.

Когато започнахме през 2008 г., ние направихме нашия избор като избрахме Windows хостинг, за да осигурим най-високо ниво на техническа помощ, удовлетвореността на клиентите и качеството на услугите в уеб хостинг индустрията. Благодарение на този избор да бъдем най-добрите, ние  бяхме възнаградени с изключително лоялни и с нарастващ брой клиенти.
 

ASPhostBG хостинг Поддръжка телефон
Телефон:
+359886771638
Работно време:
Всеки ден 9:00 до 20:00

ASPhostBG хостинг Продажби
Телефон:
+359886771638
Работно време:
Понеделник - Петък 9:00 до 17:00

ASPhostBG хостинг Плащания
Телефон:
+359886771638
Работно време:
Понеделник - Петък 9:00 до 17:00

ASPhostBG е собственост на АСПХОСТБГ EООД.