ASPhostBG прави Windows уеб хостинга лесен!

Създадена 2008 година


Вижте хостинг плановете
Причините да изберете ASPhostBG за ASP.NET и MS SQL Server хостинг локиран в България

100% съвместимост с Microsoft Windows

ASPhostBG е специализиран само в ASP.NET хостинг и база данни MS SQL Server, фокусира всички свои ресурси в осигуряването на най-добия Windows споделен уеб хостинг.
Ние не отклоняваме ресурси за Unix, Linux, Java и др.
Ние никога не бихме променили фокуса на нашия бизнес от това за което е създаден.
Нашата платформа е добра за хостинг на управлявани ASP.NET приложения, както и за Microsoft SQL Server хостинг.
При създаване на акаунта си, веднага се присвоява FTP адрес за качване на файловете и временен URL за гледане на сайта Ви. Можете да качите, тествате и гледате сайта си преди домейна Ви да е прехвърлен.
Контролния панел, който използваме е създаден специално за Windows платформа и напълно удовлетворява и управлява всички възможности на Windows server. Поддържа български, английски и немски език.

Осигуряване на ASP.NET хостинг чрез иновации и почтеност

Ние предложихме 2.0 ASP.NET, Framework 3.5, Framework 4.0  AJAX, MVC и LINQ, когато те все още бяха в бета версия. 
Ние сме постоянно сред първите уеб домакини на Microsoft да предлагаme най-новите технологии, като същевременно се защитава стабилността на нашата инфраструктура.
Целта ни е да предложим най-добрият уеб хостинг ASP.Net опит за вас, по цени, които са достъпни. Нашият опитен екип от MCSD и на MSCE е насочен изцяло за предоставяне на най-добрата услуга, която може да се намери за Вашите ASP.Net проекти.
Използвайки нашата Тикет система за управление на услугите, всеки ваш проблем се номерира и разледва и само след пълното му решение се затваря. 
За бързи решения е предоставен Live Chat и телефон за връзка.

ASPhostBG е успешна компания заради хората, които работят в нея. Те са най-голямата фирмена ценност. ASPhostBG е успешна, защото всички нейни служители работят много и задружно по разработката и поддръжката на нейните продукти. В ASPhostBG цари атмосфера на отворена комуникация и трайна воля за постоянно подобряване на процесите и работната среда на базата на конструктивна обратна връзка от служители и клиенти.

Ефективността на мрежата

Ние сме сигурни, че нашите клиенти получават възможно най-бързите технологии, което изисква и бързи доставчици на интернет. Използват се високите скорости на българския интернет за локални клиенти.
Всички наши Интернет доставчици в България са известни с тяхното изпълнение на мрежата и трафик с отлични възможности.
Ние също така гарантираме, че нашето оползотворяване на ресурсите по всяко време води до непрекъснато поддържане на ефективността и качеството на обслужване.


30 дневна гаранция за връщане на парите при изявяване на претенции