Въпроси и отговори

Управление на уеб сайтове


Създаване на нов уеб сайт
За да видите списък на сайтовете, щракнете върху уеб сайтовете в менюто на вашия пространство страница.
За да добавите нов уеб сайт, щракнете върху бутона Създаване на уеб сайта. Изберете съществуващ домейн от падащото меню и кликнете върху Създаване на уеб сайта бутон. Ако няма на разположение на домейн да изберете, а после щракнете върху Добавяне на домейни, за да създадете нов домейн.
Проверете дали уеб сайта се стартира.  В противен случай натиснете бутона за да стартирате своя уеб сайт.

Конфигуриране на уеб сайт
За да конфигурирате съществуващ уеб сайт, отворете уеб сайтове страницата и кликнете върху сайта, който искате да конфигурирате. Моля, имайте предвид, че уеб сайт съдържанието на страницата може да се различава от горе на екрана, тъй като зависи от хостинг плана настройки.

Уеб сайт указатели
Уеб сайт указатели ви позволи да свържете уеб сайт на различни домейни.
За да добавите уеб сайта показалка, щракнете върху Добавяне на уеб сайта Показалка бутон.  Изберете съществуващ домейн от падащото меню и кликнете върху Добавяне Показалка бутон. Нов уеб сайт показалка ще бъде създадена.

Home directory location 
Folder in your Hosting Space  - Изберете, за да позволи на потребителите да получат достъп до определена папка във вашия хостинг място, за да видите или обновяване уеб съдържание. Можете да напишете името на папката в пътя, текстовата кутия по-долу.
Redirection to URL - Изберете, за да пренасочи заявката на клиента, като например браузър, в друг уеб сайт или виртуална директория, като въведете URL в полето отдолу.
Security settings Настройки за защита
Enable Write Permissions -  Изберете, за да позволи на потребителите да качват файлове и техните свойства, свързани с включено директория на вашия сървър или да променят съдържанието на Напишете включено файл. Писане на достъп е разрешен само когато даден браузър, който поддържа в пригодени черта на 1,1 HTTP протокол стандарт.
Enable Directory Browsing -  Изберете, за да позволи на потребителите да видите хипертекст списък на файловете и subdirectories в този сайт.
Enable Parent Paths - Изберете, за да позволи на уеб страници, за да използвате относителни пътища към основната директория на текущата директория (пътеки, използвайки .. синтаксис).
Dedicated Application Pool - изберете да използвате посветена прилагането басейна, свързани с този уеб сайт.
Authentication Удостоверяване
Allow Anonymous Access - Изберете, за да създаде анонимна връзка за потребителите. IIS логове на потребителя с анонимни или гост-сметка.
Enable Integrated Windows Authentication - Изберете, за да се гарантира, че потребителското име и паролата се изпращат през мрежата под формата на кеш. Това осигурява надеждна форма на идентификация.
Enable Basic Authentication - Изберете, за да изпратим паролата намира мрежата в cleartext. Основни автентификация е част от HTTP спецификацията и се поддържа от повечето браузъри, но въпреки това, потребителското име и паролата не са криптирани и може да представи рисковете за сигурността.
Default Documents Стандартни документи
Стандартни документи са използвани от уеб сървър за идентифициране на документа по подразбиране на браузъра, когато искането не посочите името на документа. Посочете подразбиране документите в топ-надолу търсене ред.
Virtual Dirs Виртуална Dirs
Виртуална директория е стилна име или псевдоним, за физическа директория на вашия сървър, който не пребивава в домашната директория. Така например, ако създавате виртуални директории, наречена "images" от дадена папка на вашия сървър, съдържанието на тази папка ще се появи в http://www.mydomain.com/images/ въпреки че те не са физически разположени в images / подпапка на вашия уеб сайт главната папка.
За да създадете виртуални директории, отворете сайта имоти страница, изберете раздела "Виртуален Dirs и кликнете върху бутона Създайте Directory. Добави виртуална директория страница ще се отвори.
В полето за име на директория, въведете име за виртуална директория. В папката кутия, тип или отидете до физическата директорията, в която пребивава виртуална директория. И накрая, натиснете бутона Създаване на директория. Виртуална директория Имоти страница ще се отвори.
Secured Folders Папки с гарантирана
DotNetPanel предлага възможността да парола защити вашите файлове и папки чрез обезпечени папки.Secured folders are based on popular Troxo IISPassword . Обезпечени папки са базирани на популярните Troxo IISPassword.
За да може гарантирана Папки, отворете сайта имоти страница, изберете гарантирана Папки и кликнете върху раздела Разрешаване на Папки с гарантирана бутон.
За да създадете нова защитена група, кликнете върху Добавяне на група бутон. Обезопасено Група имоти страница ще се отвори.  Въведете името на групата в полето за името на групата и натиснете бутона Запиши.
За създаване на нови защитени потребител, натиснете бутона Add User. Обезопасено Потребител имоти страница ще се отвори.  Въведете потребителско име, парола Повторете паролата на потребителско име, парола за потребителя, да потвърди паролата кутии. Избери сигурна групи, в които искате да добавите този потребител и натиснете бутона Запиши.
За да създадете нова защитена папка, кликнете върху Добавяне на папка бутон. Обезопасено Папка Имоти страница ще се отвори. Тип папката дял в папката дял поле, въведете пътя или преглеждате папка в папката Path полето и изберете сигурен потребители и групи за достъп до тази папка. И накрая, натиснете бутона Запиши.
За да изтриете съществуващ сигурен група, потребител или папка, просто щракнете върхуbutton and then click Update button. бутон и след това натиснете бутона Update.
FrontPage  Разширения за вашия сайт.
FrontPage Server Разширенията са на сървъра от страна на скриптове, които се разшири функционалността на FrontPage. Тези продължения подкрепа функции, като например удари броячи, събирането на данни, обработка на електронна поща, както и за преработка.
За да инсталирате FrontPage Server разширения, въведете името и паролата на FrontPage внимание в FrontPage Счетоводство и FrontPage Парола кутии. Повторете паролата IB Потвърждаване на паролата поле и кликнете върху бутона Инсталиране. FrontPage статут ще бъде променен на инсталиран.
За да промените паролата за FrontPage сметка, въведете новата парола в FrontPage Парола кутия. Повтори новата парола в полето Потвърждение на паролата, и натиснете бутона Промяна на паролата.
За да деинсталирате FrontPage Server разширения, просто щракнете върху Деинсталиране на бутон.
Extensions Разширения
По подразбиране, за да заеме по-активна позиция срещу злонамерени потребители и нападателите, IIS служи само статично съдържание - смисъла функции като ASP, ASP.NET и др няма да работят, освен ако не активирани. Ако не включите тази функция след като инсталирате IIS, IIS връща 404 грешка.
Изберете разширения изисква да се даде възможност и натиснете бутона Update.
Custom Errors Специални Грешки
Използвайте този раздел, за да персонализирате HTTP съобщения за грешки, които са изпратени на клиенти, уеб сървър, когато възникнат грешки. Възможно е да се използват генерични подразбиране HTTP 1,1 грешки, подробните потребителски грешка файлове, които IIS предвижда, или да създадете свои собствени персонализирани грешка файлове.
Код - всички персонализирани съобщения за грешки дисплей промишлени стандартни HTTP кодове, които гарантират съвместимост с HTTP 1,1 съобщения за грешки.You do not need to change this setting. Не е необходимо да промените тази настройка.
Sub Code - Под код - показва Sub кодекс, свързани с HTTP грешка кодове и не изисква никаква промяна в нормалните настройки.
Handler Type - Handler Тип - уеб интерфейс ви позволява да имате собствен потребителски страница за различни HTTP грешка кодове:
Файл - тип местоположението на файла, съпоставена с обичаите грешка. Това обикновено е вашия дом местоположение, когато поставите вашите файлове / папки, предоставяни от уеб хост.
URL - към картата на собствени грешки на URL, изберете и въведете URL пътя на URL адресът започва с виртуално име на директория, например / virdir1/errors/404.htm
Default - този тип ще се рестартира по подразбиране грешка страница на Windows 2003 Server, където URL ви позволява да имате грешка страница в URL формат.
Error Content - показва URL / документ / по подразбиране място, в зависимост Handler тип селекция.
За да добавите собствени грешки, открити Уеб Сайт Имоти страница, изберете Грешки Специален раздел и натиснете бутона Добавете персонализирана грешка. Нов рекорд ще бъде добавен в края на персонализиран списък с грешки. Тип потребителски код за грешка, под код, грешки треньор вид и съдържание. И накрая, натиснете бутона Update.
За да изтриете съществуващ потребителски грешка, просто щракнете върхуbutton and then click Update button. бутон и след това натиснете бутона Update.
Headers Заглавия
Използвайте този раздел, за да персонализират собствени HTTP хедъри, които са изпратени от уеб сървър на клиента браузър. Специален заглавни може да се използва за изпращане на инструкции от Интернет сървър на клиента браузъра, които не са подкрепени още през текущата HTTP спецификацията, като по-нова HTTP заглавни IIS, че не могат да подкрепят най-много по време на продукта освобождаване. Например, можете да използвате персонализиран HTTP заглавния да позволи на клиента да се кеша на браузъра на страницата, но се предотврати прокси сървъри от кеширането на страницата.
За да добавите персонализирана заглавна HTTP, отворете сайта имоти страница изберете Заглавия раздел и натиснете бутона Добавете персонализирана Header. Нов рекорд ще бъде добавен в края на потребителски заглавни списък. Въведете името и стойността на персонализираната ви HTTP заглавния в заглавната Име и заглавното Стойност кутии. И накрая, натиснете бутона Update.
За да изтриете съществуващ потребителски HTTP заглавна част, просто щракнете върху бутон и след това натиснете бутона Update.
MIME Types MIME видове
Използвайте този раздел, за да персонализирате Многофункционална Интернет Mail Разширения (MIME) типове. MIME е спецификация за създаване на файлови формати, които се използват при обмен на електронна поща, в уеб документи, както и в други приложения за Интранет и в Интернет. Всяка MIME формат съдържа MIME тип съдържание ( "MIME тип") и подтип, който се обозначи вид данни, съхранявани във файл. IIS съдържа таблица с най-често свързани с интернет MIME типове / подтипове и свързаните с тях в името на файла разширения. Ако IIS не разполага MIME информация за MIME-форматиран файл, който сте изтеглили, а после ще IIS придават по подразбиране MIME самоличността на този файл. Като резултат, клиентът получава файл може погрешно разбирам нейното съдържание. Вие можете ръчно да добавите MIME видове, подвидове, а името на файла разширения на IIS за файлове MIME, чиято самоличност не е в таблицата.
За да добавите нов MIME тип, открит уеб сайта имоти страница, изберете MIME Видове раздел и натиснете бутона Добавете MIME тип. Нов рекорд ще бъде добавен в края на MIME типове списък. Въведете името на файла разширението и валиден MIME тип в Разширение и MIME тип клетки. И накрая, натиснете бутона Update.
За да изтриете съществуващ MIME тип, просто щракнете върху бутон и след това натиснете бутона Update.

Изтриване на уеб сайт
За да изтриете съществуващ уеб сайт, отворен уеб сайтове уеб страница и кликнете върху сайта, който искате да изтриете.  Натиснете бутона за изтриване и ще потвърди отстраняването да изтриете уеб сайт.