Благодарим Ви от Екипа на ASPhostBG

24 декември 2012 г.
Happy New Year!

ASPhostBG logo          Вие получавате този бюлетин, защото в момента притежавате акаунт в ASPhostBG, или сте се регистрирали за www.asphostbg.net уебсайт.



Здравейте,

С наближаването на коледните и новогодишни празници, бихме искали да използваме възможността да Ви благодарим за сътрудничеството през изминалата 2012 г. Бизнес партньори като Вас правят работата ни удоволствие, а бизнеса ни успешен.
2012 г. беше много плодотворна за ASPhostBG и неговите клиенти. Инсталирахме нови модули за да помогнем за Вашия бизнес  и реализирахме нови обновявания на Контролния панел, инсталирахме последните версии като Framework 4.5.. Преди да Ви кажем това, което предстои през 2013 г. ние искаме първо да Ви благодарим за това, че сте част от групата потребители на ASPhostBG.

Съдържание:

» 2012: Какво стартирахме
» Предстоящо през 2013: ASPhostBG и Вашия бизнес
» Весели празници и Щастлива Нова година


2012: Какво стартирахме

През 2012 инсталирахме на нашите сървъри последната версия на Контролния панел, които позволява отдалечен достъп до IIS  чрез IIS Management, включване на Web Deploy и възможност за добавяне на SSL сертификати направо в панела. От Контролния панел добавяте своите потребителски имена и пароли за WebDeploy и IIS Management. Създаване на CSR за SSL сертификат и качване на сертификата директно в Контролния панел

 

В допълнение на .NET Framework 4.0, инсталирахме .NET Framework 4.5

 

Също така инсталирахме ASP.NET MVC 4,0 и MS Web Deploy 3.

 

Възможност за deploy на WebMatrix подготвени сайтове директно на сървър.  Пряката връзка с Visual Studio 2010 донесе нови възможности за разработчиците.
 

» Посетете сайта на ASPhostBG да научите повече

» Научете повече за хостинг плановете на ASPhostBG

 


Очаквайте през 2013: ASPhostBG и Вашия бизнес

Основната функционалност на Контролния панел ще бъдат подобрени, за да се използват повече сценарии за използване от индивидуални клиенти или софтуерни компании.

 

Очаквайте през 2013 нови модули в най-новата версия на Контролния панел - Hyper-V модул, SharePoint 2010 и други.

 

Екипът положи усилия тази година, при подготовката за следващата 2013. През следващата година, ще бъдат поставени нови сървъри с Windows 2008, ще се предлагат и VPS.


Веселa Коледа и Щастлива нова година

Happy New Year 2010

Весели празници и Честита Нова Година
Благодаря Ви, че сте част от потребителите на ASPhostBG . Искаме да ви пожелаем весели празници и щастлива нова година. Нашата цел е да ви доставим най-добрата услуга за Windows хостинг и ще продължим да правим подобрения в нашите хостинг и други услуги, което да ви помогне да увеличите приходите си през 2013 г. и след това.

Нека празничните дни и Новата година Ви донесат много радости, щастие и успехи. Очакваме с нетърпение да работим с Вас през идната година и се надяваме, че нашите успешни бизнес взаимоотношения ще продължат и занапред.

Ние насърчаваме обратната връзка от вас по всяко време и с нетърпение очакваме да Ви служим в 2013. Вашият бизнес е важен за екипа ASPhostBG. Ако имате някакви молби, предложения, въпроси и общи коментари, моля да ни уведомите, като посетите www.asphostbg.net или ни се обадете на 0886771638.

Благодарим ви много за 2012!

С уважение,

 

Екипа на ASPhostBG
http://www.asphostbg.net

 

Тел. 0886771638
info@asphostbg.net

Copyright (C) 2011 ASphostBG Ltd. All rights reserved.